ms Koningsdam: een fantastische ervaring!

Schip

Onze eerste indrukken van het ms Koningsdam waren fris, luxe, relaxed en modern. Precies wat je verwacht van Holland America Line. Alleen allemaal nog mooier. Door het lichte, moderne interieur heeft het schip een hele andere uitstraling dan de overige schepen. Logisch natuurlijk, het ms Koningsdam is hagelnieuw. Het schip was groot maar toch voelde dat niet zo. Je had niet door dat er meer dan 2000 passagiers aan boord waren.

Staterooms

Het uitzicht van balkonhut categorie VH hutnummer 4057 viel ons eigenlijk reuze mee. Het zicht was alleen wat minder als je op het balkon zelf zat. De bedden sliepen heerlijk en waren lekker hoog. De ruimte in de hut was ook meer dan voldoende voor twee personen, net als de opslagruimte. Het interieur was rustgevend en modern. De badkamer vonden wij het toppunt van luxe: ruim, licht en met strak meubilair. Wij hebben ons verbaasd over de ruimte in de Single hutten. Deze hutten zijn wat ons betreft een hele goede toevoeging aan het schip.“Onze eerste indrukken van het ms Koningsdam waren fris, luxe, relaxed en modern”


Entertainment

Het entertainment aan boord was geweldig. Het theater was erg mooi. Vooral het scherm van 270 graden zorgt voor een unieke ervaring. Wij hebben de Frozen Planet en Billboard musical voorstelling bijgewoond. Stuk voor stuk erg goed, mooi en leuk. Echte aanraders.

Gastronomie

Wij hebben heerlijk gegeten aan boord. De Main Dining Room is ons goed bevallen. Meer dan genoeg keuze op de menukaart. Het eten in het Tamarind overtrof echter alles. Dineren in een specialiteitenrestaurant is iets wat wij onze klanten dan ook van harte kunnen aanraden. De extra service en aandacht die je daar ontvangt gaat net een stapje verder dan op de rest van het schip. Het Dutch café is een fantastische toevoeging. De Nederlandse producten en het personeel geven je toch een beetje dat “thuis” gevoel.

Service

Over de service kunnen wij kort zijn: uitstekend, attent, gastvrij en zeer servicegericht.
Het was al met al een fantastische ervaring!

Wendy en Michelle
DREAMLINES.nl
Meer verslagen: