Mijn persoonlijke beleving

Wat een mooie ervaring! Het was mijn eerste reis op een cruiseschip. Ik had dus helemaal geen vergelijkingsmateriaal. En waarschijnlijk ben ik meteen “verpest”. Een luxe en moderne uitstraling zoals ik dat heb ervaren op het MS Koningsdam zal lastig te evenaren zijn.

Ik heb een zeer goede indruk gekregen van het cruisen. Wat er allemaal bij komt kijken en hoe alles werkt. Het in- en ontschepen, de gebruiken aan boord, de benodigde documenten en procedures, kortom, een leerzame ervaring die ik privé nog niet zo snel zou opdoen.“De informatievoorziening aan boord was leuk geregeld, in het ‘postvakje’ bij de ingang van je hut.”


Met een leuke groep reisagenten hebben we genoten van de diverse faciliteiten aan boord, de verschillende restaurants, bars en voorstellingen en natuurlijk de havensteden die we aan land hebben bezocht. We hebben de verschillende soorten hutten bekeken en ervaren hoe luxe deze zijn op dit schip.

Ook de informatievoorziening aan boord was leuk geregeld, in het “postvakje” bij de ingang van je hut. Het systeem en het waarom van deze “service charge” wordt meteen duidelijk. Ik vond het een leuke, leerzame ervaring en ben beter op de hoogte van het hoe en wat omtrent zeecruises. Ik ben een fijne ervaring rijker! Bedankt Holland America Line.

Marjolein
KRAS
Meer verslagen: