7 NACHTEN INSIDE PASSAGE

Bewonder Alaska in elke haven langs de ruw uitgehouwen kustlijn met haar afkalvende gletsjers en adembenemende natuur. Alaska is een echte “once in a lifetime” ervaring. Op een kleine 10 uur vliegen naar Vancouver (Canada) of Seattle (USA) opent zich een wereld vol met natuurwonderen, wilde dieren en prachtige flora. Holland America Line biedt als een van de Alaska cruisespecialisten een groot aantal cruises aan vanaf Seattle (USA), Vancouver (Canada) of Seward (gelegen in Alaska).

alaska1

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een week cruise vanaf Seattle of Vancouver waarbij de mooiste gletsjers en natuur worden aangedaan. Via de Inside Passage varen de schepen naar pittoreske dorpen die vrijwel alleen kunnen worden bezocht over het water. De Inside Passage is een schilderachtige toegangswaterweg waar cruiseschepen tot vlakbij turquoise gletsjers mogen komen. De natuur komt nergens zo dichtbij als in dit gebied. Fotoliefhebbers kunnen hun hart ophalen met prachtige blauwe, groene en turquoise kleuren. Glacier Bay is ook de plek om reusachtige walvissen te spotten die in dit gebied in de zomer hun voedsel zoeken. Het kan zo voorkomen dat u vanaf uw balkon enkele walvissen voorbij ziet zwemmen.

alaska2

Holland America Line biedt ook een compleet landarrangement aan waarbij vervoer met bijvoorbeeld een prachtige panoramatrein, excursies en overnachtingen zijn inbegrepen, onze zogeheten Alaska Land+Sea Journeys om nog meer uit uw Alaska ervaring te halen.

Boek nu