MS
KONINGSDAM

Het ms Koningsdam, onze eerste schip in de Pinnacle-klasse. In het schip is alles behouden wat onze gasten waarderen, aangevuld met nieuwe ervaringen en vooruitstrevend design. Met licht overgoten ruimtes, visueel drama en een prachtig interieur geïnspireerd door de vloeiende lijnen van muziekinstrumenten.

Aan boord vindt u verassende nieuwe restaurants waaronder Sel de Mer, een gezellige visbrasserie die een eigentijdse draai geeft aan tijdloze Franse gerechten, waaronder bouillabaisse. Ook bijzonder: het Grand Dutch Cafe, waar u kunt genieten van lekker blond bier, uw favoriete koffie of een typische Nederlandse snack zoals bitterballen. Verrassend muzikaal entertainment is er ook, met BB King’s Blues Club, Billboard Onboard en Lincoln Center Stage.

En in ons nieuwe hoofdtheater komen entertainment en innovatie spectaculair samen. De ‘World Stage’ is namelijk een unieke showlounge van twee verdiepingen hoog waar u omringd wordt door een 270 graden LED-scherm, zodat u nog meer kunt genieten van onze shows.

Verder vindt u aan boord tal van elegante staterooms en suites, waaronder unieke familie staterooms voor maximaal vijf personen inclusief twee badkamers. Maar ook een aantal accommodaties voor individuele reizigers. Bovendien zijn er moderne en praktische details in de staterooms aangebracht waaronder usb-aansluitingen naast het bed.

Het ms Koningsdam biedt bijzondere routes aan vanuit Amsterdam naar o.a. Noord-, Oost-Europa en de Middellandse Zee. In het najaar vaart het ms Koningsdam een aantal bijzondere routes in de Caribbean. Ook met ons nieuwste schip ontdekt u weer de mooiste bestemmingen.World Stage
World Stage is de plek waar gasten worden omringd door 270 graden HD-ledschermen en telt twee verdiepingen hoog. Dit maakt de World Stage een trendy theater op zee met een boeiende reeks voorstellingen en producties.
Sel de Mer
In deze gezellige nieuwe visbrasserie wordt een eigentijdse draai gegeven aan tijdloze Franse klassiekers, van zeevruchtensoep en fruits de mer tot hele vis in zoutkorst, schelpdieren en bouillabaisse.


BLEND
Wijnkenners en beginners kunnen de kunst van het wijnmaken ervaren bij BLEND. In samenwerking met Chateau Ste. Michelle kunnen gasten in dit gezellige lokaal hun favoriete wijn samenstellen, bottelen en proeven.
B.B. King Blues Club
Rechtstreeks uit Beale Street, brengt B.B. King's All-Stars Band de beste Memphis-muziek naar zee. Deze achtkoppige band treedt elke avond op in de Queen's Lounge en speelt muziek die uiteenloopt van funky en snel tot soepel en vol soul.