Wereldreis

Ontdek de meest iconische steden van de wereld en de cultuurrijke hoofdsteden van de Zuidelijke Pacific, Azië, Afrika en verder. Bezoek beroemde UNESCO werelderfgoed locaties en ontdek verborgen juweeltjes op afgelegen bestemmingen – en dat allemaal met de luxe van uw Holland America Line schip. Zo ontdekt u bijna iedere dag weer comfortabel een nieuwe bestemming!

wereldreis1

Voor de ultieme ervaring kunt u onze wereldcruise boeken. Een reis van maar liefst 111 nachten! Met vertrek op 04 januari 2018, met het ms Amsterdam, rondreis Ft. Lauderdale. Tijdens onze wereldreis, samengesteld door onze deskundigen en de kapitein van het schip, kunt u zich voorbereiden op enkele van de meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen ter wereld. Van het mystieke Myanmar tot de magische Middellandse Zee en van de afgelegen Polynesische eilanden tot bruisend Hong Kong. Laat u keer op keer weer verbazen!

wereldreis2

Ook bieden wij de wereldcruise aan in segmenten: 4 januari 2018 vertrek vanuit Ft. Lauderdale naar Hong Kong in 63 nachten en op 9 maart 2018 vertrek vanuit Hong Kong naar Ft. Lauderdale in 50 nachten.

Naast de wereldcruise bieden wij ook de zogeheten ‘Grand Voyages ’ aan, bijvoorbeeld rondom Zuid-Amerika & Antarctica of naar de Middellandse Zee. Met Holland America Line ontdekt u de mooiste bestemmingen, wereldwijd.

wereldreis3