Middellandse Zee

Zwoele avonden, duizenden jaren historie, fijne stranden en talloze topattracties van Gibraltar tot Athene. Er zijn vele redenen om mee te gaan op een mediterrane cruise van Holland America Line: vandaag Venetië, morgen Corfu!

Geniet van een goed glas wijn in de gouden namiddagzon, met uitzicht op eenhelderblauwe zee, frisgroene pijnbomen en een stad vol pasteltinten. Dat is het echte mediterrane gevoel. Niet voor niets is het gebied rond de Middellandse Zee veruit de meest geliefde Europese vakantieregio. De meest comfortabele manier om deze prachtbestemmingen te ontdekken? Maak een cruise met Holland America Line.

middelandse-zee1

Prachtplekken zijn er genoeg, want de Méditerranée mag gerust de ‘schatkamer van Europa’ worden genoemd. Steden als Rome, Barcelona en Athene verbergen talloze kroonjuwelen van de wereldgeschiedenis. Waaronder paleizen, kathedralen en musea. Altijd doordrenkt en omgeven door die typische mediterrane levenslust. Vandaar dat wij ons aanpassen aan het lokale ritme.

Zo krijgt u vaak een volle dag om de bekende en minder bekende bestemmingen te ontdekken en op de meest bijzondere plekken zelfs twee dagen. Ook bijzonder aan een mediterrane cruise is dat u binnen enkele dagen meerdere UNESCO-werelderfgoederen kunt bezoeken. Zoals de resten van de Romeinse stad Pompeï, het doolhof van kanalen in Venetië, de Acropolis in Athene of de vesting van Dubrovnik.

middelandse-zee2